Vanliga Frågor

Restaurangpremien är en plattform som erbjuder upp till 50 % rabatt på notan hos våra samarbetsrestauranger. Det är en perfekt anledning för matälskare att testa på nya och spännande restauranger medan du sparar pengar.

Hur fungerar det?

Hitta en restaurang du vill besöka, välj datum/tid och boka Restaurangpremien för 10 kr per person för att få upp till 50% på matnotan för 2 till 8 personer.

Barn under 10 år

Vill barn under 10 år följa med på restaurangbesöket betalar man ingen bokningsavgift för dem. Dock måste du boka in barnen så att restaurangen har ett bord tillgängligt för antalet personer man bokar för. 

Var kan jag hitta aktuella restauranger?

Besök Restaurangpremien.se och filtrera i sökfunktionen på datum och stad för att hitta närliggande restauranger. Du kommer att hitta flertal spännande restauranger att välja mellan genom att filtrera på vilken sorts mat du är intresserad av.

Är både dryck och mat inräknat i halva priset?

Erbjudandet om upp till 50% rabatt på Restaurangpremien gäller enbart på mat. För dryck debiteras fullpris.

Är bokningsavgiften avdragen från min nota?

Bokningsavgiften ger dig möjlighet att få upp till 50% rabatt på din nota när du reserverar bord via Restaurangpremien. Bokningsavgiften blir inte avdragen från notan. Några av våra restauranger har speciella villkor på Restaurangpremien. Restauranger förbehåller rätten att ta ut en extra avgift för vissa maträtter eller tillägg. Dessa finns vid ”Särskilda villkor” per restaurang när du bokar. Genom att gå vidare med bokningen har du accepterat dessa villkor. Observera att man måste acceptera särskilda villkor för att kunna genomföra bokningen.

För hur många personer kan man boka?

Reservationer via Restaurangpremien gäller för mellan 2 och 8 personer.

Går det att boka bord för 1 person?

Tyvärr går det inte att boka bord för endast 1 person via Restaurangpremien.

Kan jag välja vilket bord jag vill sitta vid på restaurangen?

Restaurangen kommer med största sannolikhet ha utsedda bord för Restaurangpremiens gäster.

Vad händer om jag är sen till mitt bokade bord?

Restaurangpremiens erbjudande är endast tillgängligt det datum och tid du bokar. Ifall du är mer än 15 minuter sen är det upp till restaurangen om de kommer hålla på din bokning eller inte.

Måste jag ta med min bokningsbekräftelse?

Ja, du måste ta med dig din bokningsbekräftelse till restaurangen och visa upp den när du anländer till restaurangen. Du måste visa upp bokningsbekräftelsen till hovmästare eller servicepersonal innan du sätter dig ner vid ditt bord.

Hur får jag min bokningsbekräftelse?

Du kommer få din bokningsbekräftelse till din mejladress när du fullgjort din betalning. När du har gjort din bokning får du en e-postbekräftelse. För att slutföra och bekräfta din bokning måste du ange en giltig och korrekt e-postadress. Vi är inte ansvariga eller skadeståndsskyldiga för (och har ingen skyldighet att kontrollera) felaktiga eller felstavade e-postadresser eller felaktiga telefonnummer eller kreditkortsnummer.

Hur avbokar eller ombokar jag min reservation?

Din bokningsavgift kan inte överföras till en annan bokning. Om du behöver omboka ditt bord, behöver du avboka bordet för att sedan göra en ny bokning. Bokningsavgiften kan variera beroende på dag och tid, och därför kan den variera mellan olika bokningstillfällen. Om du vill boka om ditt bord till en annan restaurang måste du avboka din nuvarande bokning och boka på nytt. Bokningsavgiften återbetalas ej.

Finns det ett minsta belopp på notan?

Nej, du kan spendera så lite eller mycket du vill. I slutet av måltiden kommer din matnota att rabatteras med upp till 50%.

Är Restaurangpremien tillgängligt under röda dagar, helgdagar och högtider som exempelvis Jul?

Det är upp till varje enskild restaurang hur de vill ha tillgänglighet.

Kan jag boka bord för ett större sällskap?

Du kan boka flera bord på samma restaurang via Restaurangpremien. Ta gärna direkt kontakt med restaurangen för att säkerhetsställa att ni i samma sällskap får borden i anslutning till varandra.

Hur fungerar Restaurangpremiens presentkort?

Du kan köpa ditt presentkort på Restaurangpremien och ge till någon annan eller behålla den för dig själv. Vänligen notera att du inte kan lösa in ditt presentkort direkt hos våra samarbetsrestauranger eller för att betala din matnota på restaurangen.

Kontakt

Om du önskar kontakta oss av någon annan anledning antingen du har en fråga, klagomål eller feedback, vänligen kontakta oss på info@restaurangpremien.se